Bonita


Bonitan liiderinä toimii laulaja-kosketinsoittaja Juha Remes. Juha kertoo, että hän on soittanut pianoa aina 7-vuotiaasta asti. Hän opettaa mm. pop/jazz-laulua, pianonsoittoa, ohjaa kuoroja eri kansalaisopistoissa ja toimii yhtenäiskoulussa musiikinopettajana.
- "Olen levyttänyt ensimmäisen singleni "Haaveita vain" vuonna 2013. Pitkäsoitto "Sydän tahtoo" oli julkaisussa vuotta myöhemmin ja uusin sinkku "Sinun kanssasi löydämme sen" on vuodelta 2022", Juha kuvailee.

Kokoonpanon rumpalina toimii Pasi Tenhunen. Hän opettaa rumpujen soittoa Soisalo-opistossa sekä Sisä-Savon kansalaisopistossa ja on soittanut mm. seuraavissa yhtyeissä ja solistien orkesterissa; Tarja Lunnas, Villiyö, Markku Ketola & Quattro, Virve Parkkonen, Eini & Taikayö, Tiina Ruuska & Rosette, After Shave, Mika Pohjonen, Kake Randelin & Company ja Eija Koriseva & Boheme.

Muusikko ja musiikkipedagogi Tony Lehdon instrumentit Bonitassa ovat basso ja taustalaulu. Hän on säestänyt muusikkona lukuisia suomalaisia ja ulkomaisia laulajia mm. Teemu Roivainen, Kristiina Brask, Everett Miller, Arunaja Nalinakshan, Rainer Friman, Rainer Bollström, Kake Randelin ja Maria Tyyster.